Group 46
Subtraction 1
Group 42

HAK BV in Papendrecht heeft zich gespecialiseerd in GWW en bodemsanering in heel Nederland. Onze werkzaamheden omvatten alle aspecten die dit vakgebied zo interessant maken: van het ontwerpen, berekenen en visualiseren, tot de uitvoer.

Met roots die teruggaan tot 1994 en de eerste kraan van oprichter Piet Hak, zijn we uitgegroeid tot een betrouwbaar en vooraanstaand bedrijf in de sector. Inmiddels met een team om trots op te zijn: vakbekwame gedrevenmedewerkers, toegewijd aan iedere klus.

Dit staat garant voor een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om grote infrastructurele projecten of kleinschalige opdrachten, wij bieden de expertise en flexibiliteit om uw project tot een succes te maken.

Kraanbedrijf Hak BV Fotograaf Alblasserdam MaxGraphy Maxime00003

onze werk-zaamheden

Onze kracht zit 'm in oprechte liefde voor ons vak. Ons hart gaat harder kloppen van amoveren, saneren, recyclen, bouw en woonrijp maken, beschoeiingen maken en damwanden slaan, bedrijfsterreinen, oeververdedigingen en specialistische grondwerken. Dit doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers in heel Nederland, zoals provincies, gemeenten, waterschappen, industrieën en bedrijven.

WhatsApp Image 2024 01 31 at 09.26.08 (1)

Eigenaar Piet Hak op de kraan waar het ooit allemaal mee begon in 1994.

slimmer en
innovatiever

Bij HAK BV geloven we in slimmer en innovatiever werken. Dankzij onze moderne apparatuur en ervaren team kunnen we hoogwaardige diensten leveren.

We werken in diverse contractvormen, altijd met een focus op een gebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding en het nakomen van afspraken. Bij ons geen verrassingen achteraf; afspraak is afspraak. Klanttevredenheid is waar we het allemaal voor doen. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw projecten tot een succes te maken!

Onze mensen

HAKB BV Arie de Bes
Arie de Bes

Uitvoerder

HAKB BV Jakob Hak
Jakob Hak

Uitvoerder

HAKB BV Piet Hak
Piet Hak

Directeur/eigenaar
Uitvoerder Sloopwerken