Group 46
Subtraction 1
Group 42

HAK BV biedt een uitgebreid totaalpakket voor het voorbereiden van grond, van de fase van bouwrijp maken tot het gereed maken voor bewoning. Een stevige basis leggen voordat de bouwactiviteiten van start gaan, is essentieel voor het succes van elk nieuwbouwproject.

Onze diensten omvatten onder andere het optimaliseren van de grondstructuur, nauwkeurig uitzetten van geplande werkzaamheden, en het aanleggen van funderingen en bouwwegen. Wij nemen alle noodzakelijke stappen om uw project voor te bereiden voordat de eerste paal de grond raakt. En nog voordat de nieuwe bewoners hun intrek nemen, zorgen wij voor de complete infrastructuur die nodig is.

Soepel verloop
Dit omvat niet alleen de aanleg van geplaveide trottoirs en geasfalteerde wegen, maar ook het bouwen en onderhouden van rioleringsstelsels en het aansluiten op het rioolnetwerk. Met onze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie garanderen wij dat uw project van begin tot eind soepel verloopt en voldoet aan alle vereisten voor een comfortabele leefomgeving.

Bouw en woonrijp
Bestratingen3 (1)
Bestratingen2 (1)
Is úw project
onze volgende uitdaging?

Hak BV is dé specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Onze vakbekwame en flexibele mensen zorgen voor een gedegen advies, een doordacht ontwerp en een snelle uitvoering. Op tijd en binnen budget, want afspraak is afspraak bij HAK BV. We werken met de modernste technieken en apparatuur en besparen zo op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders denken in oplossingen en zorgen voor soepel lopende projecten. Een aanpak die zorgt voor tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!