Group 46
Subtraction 1
Group 42

Al jarenlang verzorgt HAK BV gladheidbestrijding, een essentiële dienst voor diverse klanten, variërend van overheidsinstellingen tot bedrijfsterreinen en alles daartussenin. We begrijpen dat u de veiligheid en toegankelijkheid wilt garanderen tijdens de wintermaanden.

Sneeuw en ijzel kunnen zorgen voor onveilige situaties. Onze ervaren teams staan klaar om uit te rukken en gladheid aan te pakken, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologieën en methoden. Of het nu gaat om het strooien van zout, het schuiven van sneeuw, of het preventief behandelen van oppervlakken, wij zorgen ervoor dat uw omgeving veilig en begaanbaar blijft.

Met onze vloot van voertuigen en apparatuur zijn we in staat om gladheidsbestrijding aan te bieden op elke schaal, van kleine paden tot grote wegen. Bovendien begrijpen we dat elk terrein uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget.

Door te kiezen voor HAK BV als uw partner in gladheidsbestrijding, kunt u vertrouwen op een snelle en efficiënte service die uw omgeving veilig houdt, ongeacht de weersomstandigheden.

Gladheidsbestrijding
Is úw project
onze volgende uitdaging?

Hak BV is dé specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Onze vakbekwame en flexibele mensen zorgen voor een gedegen advies, een doordacht ontwerp en een snelle uitvoering. Op tijd en binnen budget, want afspraak is afspraak bij HAK BV. We werken met de modernste technieken en apparatuur en besparen zo op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders denken in oplossingen en zorgen voor soepel lopende projecten. Een aanpak die zorgt voor tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!