Group 46
Subtraction 1
Group 42

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen en ieder project is anders. Daarom bieden wij u een bodemsanering op maat aan. Op de website vindt u een overzicht van afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van wat we doen en wie we zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord.

Vervuilde bouwgrond moet op de juiste wijze worden gesaneerd en wellicht ook worden afgevoerd. HAK BV is BRL 7000 gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele aanpak en efficiënte afhandeling. HAK BV staat bekend als een ervaren bodemsaneerder die zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van saneringen in een kritische omgeving. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Veilig en grondig saneren
We bieden u zekerheid bij het saneren van vervuilde grond. Want HAK BV saneert volgens de BRL SIKB 7000 protocollen 7001 (het uitvoeren van landbodemsaneringen met conventionele methoden) en 7004 (het tijdelijk uitplaatsen van grond). We weten wat we doen en leveren kwaliteit. Goed én veilig!

Bodemsanering1
Bodemsanering3
Is úw project
onze volgende uitdaging?

Hak BV is dé specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Onze vakbekwame en flexibele mensen zorgen voor een gedegen advies, een doordacht ontwerp en een snelle uitvoering. Op tijd en binnen budget, want afspraak is afspraak bij HAK BV. We werken met de modernste technieken en apparatuur en besparen zo op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders denken in oplossingen en zorgen voor soepel lopende projecten. Een aanpak die zorgt voor tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

 Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!