Group 46
Subtraction 1
Group 42

Goed aangelegd straatwerk is het visitekaartje van uw woning, bedrijf of terrein. Bij HAK BV leveren we hoogwaardig straatwerk met een strak resultaat dat zowel functioneel als esthetisch is.

Onze expertise strekt zich uit tot verschillende terreinen, of het nu gaat om het verfraaien van een tuinpad, het aanleggen van een parkeerplaats of het creëren van een sfeervol plein. Met onze veelzijdigheid en vakmanschap kunnen we voldoen aan diverse behoeften en ontwerpeisen. 

We hebben de capaciteit om zowel machinale bestratingen voor grote oppervlaktes, als ambachtelijk handwerk uit te voeren. Of het nu gaat om het nauwkeurig plaatsen van straatstenen of het leggen van complexe patronen, ons team beschikt over de vaardigheden en ervaring om elk project tot een succesvol einde te brengen.

Van machinale bestratingen voor grote oppervlaktes tot ambachtelijk handwerk, wij zijn van alle markten thuis. Laat ons uw partner zijn bij het realiseren van uw bestratingsprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het zelf.

Bestratingen1
Bestratingen2
Bestratingen3
Is úw project
onze volgende uitdaging?

Hak BV is dé specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Onze vakbekwame en flexibele mensen zorgen voor een gedegen advies, een doordacht ontwerp en een snelle uitvoering. Op tijd en binnen budget, want afspraak is afspraak bij HAK BV. We werken met de modernste technieken en apparatuur en besparen zo op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders denken in oplossingen en zorgen voor soepel lopende projecten. Een aanpak die zorgt voor tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!