Group 46
Subtraction 1
Group 42

Bij HAK BV geloven we in een totaalaanpak als het gaat om advies en beheer van groenvoorzieningen. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze diensten in eigen beheer te houden. Of het nu gaat om tuinaanleg, onderhoud of herinrichting, bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw groenprojecten.

Door te kiezen voor HAK BV als uw partner in hoveniersdiensten, profiteert u van het gemak van één partij en één aanspreekpunt voor al uw groenvoorzieningsbehoeften. Ons deskundige team staat klaar om uw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat uw buitenruimte er altijd op zijn best uitziet, het hele jaar door.

Neem contact op om de mogelijkheden voor uw tuin of groenproject te bespreken. Er is altijd een oplossing die past binnen uw budget.

Groenvoorziening
Is úw project
onze volgende uitdaging?

Hak BV is dé specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Onze vakbekwame en flexibele mensen zorgen voor een gedegen advies, een doordacht ontwerp en een snelle uitvoering. Op tijd en binnen budget, want afspraak is afspraak bij HAK BV. We werken met de modernste technieken en apparatuur en besparen zo op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders denken in oplossingen en zorgen voor soepel lopende projecten. Een aanpak die zorgt voor tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!