Group 46
Subtraction 1
Group 42

Slopen is meer dan het te slopen gebouw met de grond gelijk maken. Slopen is gebonden aan wet- en regelgeving, vergunningen en milieueisen, daar komt veel bij kijken. Voeg daaraan ons vakmanschap toe en u heeft de perfecte partner voor uw sloopproject.

Met een combinatie van juridische kennis, technische vaardigheden en ervaring zorgen we ervoor dat uw sloopproject voldoet aan alle normen en vereisten. Of het nu gaat om een renovatiesloop, een totaalsloop of een asbestsanering, wij hebben de expertise om het werk efficiënt en veilig uit te voeren.

Van groot tot klein
Onze uitgebreide vloot van machines, variërend van 1 tot 30 ton, stelt ons in staat om sloopprojecten van elke omvang aan te pakken. Onze deskundige medewerkers zijn goed getraind en hebben de juiste apparatuur tot hun beschikking om uw project succesvol te voltooien.

Duurzaam en veilig
Met HAK BV als uw partner kunt u erop vertrouwen dat uw sloopproject in goede handen is. We streven naar veilige en duurzame sloopwerkzaamheden die bijdragen aan een betere omgeving voor de toekomst.

Slopen1
Slopen2
Slopen3
Is úw project
onze volgende uitdaging?

Hak BV is dé specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Onze vakbekwame en flexibele mensen zorgen voor een gedegen advies, een doordacht ontwerp en een snelle uitvoering. Op tijd en binnen budget, want afspraak is afspraak bij HAK BV. We werken met de modernste technieken en apparatuur en besparen zo op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders denken in oplossingen en zorgen voor soepel lopende projecten. Een aanpak die zorgt voor tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

 Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!