Group 46
Subtraction 1
Group 42

Hoewel rioleringen meestal verborgen zijn, vormen ze een essentieel onderdeel van onze infrastructuur. Een goed functionerend rioolstelsel is enorm belangrijk voor de leefbaarheid en de gezondheid.

Helaas komt het weleens voor dat de riolering niet meer naar behoren werkt. Om een riool te vervangen of te herstellen is het vaak noodzakelijk om de bovenliggende constructie, zoals straatwerk, bloot te leggen. HAK BV legt vakkundig leidingen aan en plaatst de bovenliggende constructie weer terug in de oorspronkelijke staat.

Alle soorten en maten
Wij leggen rioleringen aan in verschillende lengtes en diameters. Van PVC-riolering met diameters variërend van 110 tot 600 millimeter tot gewapend of ongewapend betonriolering met diameters van 300 tot 1500 millimeter, wij hebben de kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken.

Onderhouden en repareren
Naast aanleg verzorgen we ook het onderhoud aan rioleringen. Zo reinigen we niet alleen het riool voor een betere doorstroming, maar we herstellen ook de ontstane verzakkingen. Heeft u last van beschadigde rioolaansluitingen bij uw woning of bedrijfspand? Wij komen deze vakkundig herstellen.

Eerste hulp bij verstopping
Rioolverstoppingen geven vaak water- en stankoverlast. We beschikken over een ontstoppingsmachine die gebruikmaakt van water onder hoge druk. Hiermee spuiten we uw riool schoon en reinigen we de leidingen. Wij staan garant voor een probleemloze werking van de riolering.

Ook HAK inschakelen bij wateroverlast
Heeft u last van overtollig regen- of grondwater? Dan kan drainage de oplossing zijn die u nodig heeft. HAK BV legt drainage aan en zorgt zo voor een betere afwatering. Dan heeft u geen last meer van het vele water.

 

Riolering1
Riolering2
Riolering3
Is úw project
onze volgende uitdaging?

Hak BV is dé specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Onze vakbekwame en flexibele mensen zorgen voor een gedegen advies, een doordacht ontwerp en een snelle uitvoering. Op tijd en binnen budget, want afspraak is afspraak bij HAK BV. We werken met de modernste technieken en apparatuur en besparen zo op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders denken in oplossingen en zorgen voor soepel lopende projecten. Een aanpak die zorgt voor tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!