Subtraction 1
Group 42

grondverzet

HAK BV is een betrouwbare partner in grondverzet. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een slimme aanpak met grote producties, hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

Droog grondverzet, natuurontwikkeling, bouw- en woonrijp maken, rioolreconstructies en bedrijfsterreinen: hoe groot of complex een project ook is, HAK BV kan het aan. Onze expertise vertaalt zich in een slimme logistieke oplossing. Die is efficiënt, houdt rekening met mens en milieu en zorgt voor verbluffende resultaten. Onze moderne machines voldoen aan de huidige milieueisen, onze medewerkers hebben de capaciteit, creativiteit en denkkracht.

Is úw project onze volgende uitdaging?

Hak B.V. is de specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Wij zorgen voor een gedegen advies en doordacht ontwerp en een snelle uitvoering, door onze vakbekwame en flexibele mensen. Op tijd en binnen het budget gerealiseerd. Want afspraak is afspraak bij HAK B.V. We werken met de meest moderne technieken en apparatuur, waardoor we besparen op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. En dat leidt tot veel tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!